Music On Black Vinyl

Shirley Bassey – Portrait Of Shirley Bassey


Genre: Jazz

Label: Columbia

Catalogusnummer: 5C 056.04003

Alle producten van Shirley Bassey

1 op voorraad

  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Bestellingen op werkdagen voor 14:00 uur worden dezelfde dag nog verzonden!
  • Alle vinyl producten worden verzonden in een plastic hoes
  • Lp Specificaties

    Label: Columbia

    Catalogusnummer: 5C 056.04003

    Vinyl: VG

    Hoes: VG+

    Tijdsduur: 42:27

    Info: Shirley Bassey

  • Tracks

    Side A

    1.  Who Can I Turn To?

    2.  As Long As He Needs Me

    3.  Goldfinger

    4.  I (Who Have Nothing)

    5.  You’ll Never Know

    6.  What Now My Love

    7.  What Kind Of Fool Am I

    Side B

    1.  Climb Ev’ry Mountain

    2.  Till

    3.  Reach For The Stars

    4.  The Party Is Over

    5.  Once In A Lifetime

    6.  With These Hands

    7.  No Regrets