Music On Black VinylOver ons

Welkom bij Music On Black Vinyl, een nieuwe webshop die is opgericht in 2023. Mijn naam is Jan Remmelswaal en ik ben al jaren een gepassioneerd liefhebber van muziek op vinyl. Via deze webshop wil ik het plezier die ik van mijn collectie heb graag met jullie delen door deze beschikbaar te stellen voor verkoop en voortdurend aan te vullen met nieuwe producten. Mijn uiteindelijke doel is om ervoor te zorgen dat je het prachtige geluid van vinyl nu en in de toekomst kunt blijven ervaren.

Bij Music On Black Vinyl zijn we er trots op dat we een gevarieerd aanbod aan muziekformaten kunnen aanbieden waaronder vinylsingles, lp’s, cd’s en dvd’s, zowel nieuw als tweedehands. Of je nu de voorkeur geeft aan het nostalgische gekraak van een vintage vinylplaat of de heldere kwaliteit van een cd of nieuwe lp, onze collectie heeft voor ieder wat wils. Ook hebben we  een pagina met artiesteninformatie (mits beschikbaar) met links die je onder meer naar hun website, facebook en concerten brengt.

Door onze toewijding aan het samenstellen van een gevarieerde selectie betekent het dat je verschillende muziekgenres en -tijdperken kunt verkennen, van onder andere Rock, Jazz, Funk / Soul tot de hedendaagse Electronic en Popmuziek. We begrijpen dat muziek een persoonlijke ervaring is en we streven ernaar om opties te bieden die een weerklank vindt bij een breed publiek.

Naast ons brede aanbod van producten, zetten we ons in voor een naadloze en plezierige winkelervaring voor onze klanten. We streven ernaar een webshop te creëren die gemakkelijk te navigeren is, met veilige en efficiënte betaalmethoden, zodat jij je kunt richten op het ontdekken van je volgende muzikale schat.

Of je nu een toegewijde vinyl liefhebber bent, een gepassioneerd muziekverzamelaar, of iemand die gewoon op zoek is naar nieuwe geluiden, Music on Black Vinyl verwelkomt je. Beleef samen met ons de blijvende allure van muziek op vinyl en laten we samen op reis gaan om de tijdloze schoonheid van het analoog geluid te ontdekken, te delen en ervan te genieten.

Music That Makes You Happy

Vragen?

Stel ze hier

Adres

Huizermaatweg 210

1276 MH, Huizen

Contact

06 305 600 97
info@musiconblackvinyl.nl